Az olasz csatár klubja történelmének legtermékenyebb gólgyárosa.


Ciro Immobile hatalmas tehetségként indult a korosztályos csapatokban, túl sok bizalmat viszont nem szavazott neki nevelőklubja, a Juventus. A döntés helyesnek bizonyult sokáig, sokáig a csatár nem is váltotta be a hozzá fűzött reményeket és nem igazán termelte a gólokat sehol.

Végül aztán a Laziohoz igazolt, ahol Simone Inzaghi menedzsertől rengeteg bizalmat kapott, ami aztán igencsak kifizetődött, mára pedig az olasz válogatott alaptagja. Tegnap például az ő hosszabbításban lőtt góljával húzták be a római kékek a fontos 3 pontot a Parma ellen.

Ez volt a támadó 150. gólja a Lazio színeiben, ezzel pedig ő lett a klub történetének leggólerősebb játékosa. Hogy értsük ennek jelentőségét, a korábbi klubrekordot Silvio Piola tartotta, aki 1938-ban világbajnok lett az olasz válogatott tagjaként, kettőt lőve nekünk, magyaroknak a döntőben. Kijelenthetjük, hogy Immobile otthonra talált Romában.


Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk