Hétfő reggel Hernádi Judit szavait tolmácsoljuk, aki arra emlékeztet minket, hogy fontos, hogy tartsuk magunkat döntéseinkhez.


Nincs helye morfondírozásnak!

A nap idézete Hernádi Judittól

Hamu és Gyémánt

Színház mellett filmek és zene

Színházi szerepei mellett számos tévéfilmben is feltűnt, de énekesként is nagy sikereket ért el. Soha se mondd! című, mára már ikonikussá vált dalát 1982-ben mutatták be, melyhez a dalszöveget Verebes István írta.

Még csak főiskolás volt, amikor megkapta első filmes szerepet: 1974-ben játszotta el Jolika, a flegma leány karakterét a Holnap lesz fácán című szatírában. Feltűnt még ezen kívül az 1980-as A Pogány Madonnában, az 1982-ban Oscar-díjat nyert Mephistóban és az 1997-es A miniszter félrelép című vígjátékban is.

Friss

Gerinces Paleontológiai és Plaeoantroplógiai Intézet /Chen Yu/

Megtalálták a Föld legnagyobb szárazföldi emlősét

A ma ismert állatok eltörpülnének mellette.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Térképre vitték a Balaton legjobb sörlelőhelyeit

A különleges sörök kedvelőinek kedvez az az új online kalauz, amely a legjobb Balaton környéki kisüzemi sörfőzdéket, illetve craft söröket is árusító éttermeket, sörözőket és üzleteket gyűjti össze.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk