Meccsen összeszólalkoztak picit, edzésen lebokszolták. Lukaku volt a műsorvezető.


A Roma elleni összecsapáson Lautaro Martinez finoman szólva sem viselte jól, hogy az Inter edzője, Antonio Conte lecserélte őt. Némi összeszólalkozás után rögtön meg is indulhattak volna a pletykák, hogy a két fél kapcsolata megromlott, spekulálva egy esetleges nagy átigazolást. De a két fél okosan és szórakoztatóan ment minden ilyesminek elébe.

Edzésen viccből rendeztek egy könnyed, játékos boxmeccset, a többiek és saját maguk legnagyobb szórakozására. Romelu Lukaku volt a műsorvezető és konferanszié, az eredmény pedig végül döntetlen lett. A lényeg, hogy minden a legnagyobb rendben Conte és Lautaro között.


Friss

A Netflix megcsinálta az Álarcos Énekes randiverzióját

Egészen bizarr koncepció. A felek olyan vakrandikra mennek, ahol mindkét fél el van maszkírozva.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ők voltak a legelsők – 5 nő, aki megváltoztatta társadalmunkat

Napestig lehetne sorolni azokat a női alakokat, akik rendkívüli hatással voltak történelmünkre, társadalmunkra és gazdaságunkra. Alappillérei a feminizmusnak, s példaértékű hősei nők millióinak.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Három megszólaló, három történet – ezért szeretjük a Rosaliát (x)

Idén ünnepli 10. születésnapját Budapest kedvenc nyárköszöntő fesztiválja, a Rosalia. Ebből az alkalomból kérdeztünk meg három, a fesztivál életében fontos szereplőt. De vajon, mi a közös a SPAR Magyarország, a Gál Szőlőbirtok és a Varsányi Pincészet Rosaliához fűződő kapcsolatában? A beszélgetésekből kiderül.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk