Hetek óta Harry herceg és Meghan Markle Oprah Winfrey-nek adott interjúja tartja lázban a világot. Vannak, akik sajnálják a párt, akadtak azonban olyanok is, akiket megbotránkoztatott a beszélgetés. Egy biztos: mindenkinek van véleménye, még a hercegné apjának is.


Thomas Markle ugyanis elment a legendás tévés házához, hogy ott a biztonsági szolgálatnak átnyújtson egy kézzel írt levelet, melyből kiderül, ő is látta az interjút, és szeretne személyesen reflektálni az ott elhangzottakra

írja a brit Sun, mely fotókkal is alátámasztotta a hírt.

A lap beszámolójából az is kiderült, hogy Sussex hercegnéjének apja nem lányának akar üzenni, szimplán csak szeretné saját szemszögéből is bemutatni gyermekével való kapcsolatát.

Meghan Markle és Thomas Markle kicsit sem felhőtlen kapcsolatáról rendszeresen beszámol a világsajtó, mely már a hercegi pár esküvője előtt elkezdődött. Történt ugyanis, hogy a pár esküvője előtt az örömapa fotókat adott ez paparazziknak önmagáról, ahogy készült az esküvőre.

Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk