A műsorvezető teljesen visszavonul, de nem a botrány miatt.


Hosszú évekig a The Ellen DeGeneres Show volt az amerikai televíziós talk show-k királynője, köszönhetően DeGeneres humoros személyiségének. A műsorban a viccelődés, a jó kedv és Hollywood aprajanagyja gyűlt össze esténként. Aztán minden megváltozott, amikor megjelent a Buzzfeed beszámolója arról, hogy a színfalak mögött mennyire mérgező a munkakörnyezet és, hogy a műsor mennyire rettenetesen bánik a dolgozóival, a műsorvezetőt is beleértve.


A mosolygós Ellen hírneve pedig innentől kezdve hanyatlani kezdett. Az internet népe többször próbálta rossz színben feltüntetni, egy millió nézőt vesztett, míg végül múlt héten bejelentette, hogy örökre véget ér az Ellen Show.

DeGeneres a mai napig értetlenül állt a dolgok előtt, mert nem igazán értesült arról, hogy bármi probléma lenne. Ennek ellenére azt sosem tagadta, hogy voltak „feszültebb napok".

„Nem értem az egészet. Még mindig nem. Túlságosan megrendezett volt és túlságosan irányított"

– utalt a vádakra.

„Ki kell mondanom, ha más nem mondja, nagyon érdekes volt, mert nő vagyok, és tényleg nagyon nőgyűlölőnek éreztem ezt a megmozdulást"

– jelentette ki, illetve hozzátette, hogy nem a botrány és a csökkenő nézettség miatt vonul vissza:

Ha emiatt mentem volna el, akkor idén már nem jöttem volna vissza. Sokat gondoltam rá, hogy nem térek vissza, mert borzasztó volt."


(PageSix)

Friss

Az új-zélandi maorik fedezhették fel elsőként az Antarktiszt?

A legújabb tanulmány szerint a maorik fedezhették fel elsőként az Antarktiszt, ugyanis feltehetőleg a hetedik századig visszanyúló kapcsolatuk van a jeges kontinenssel és a környező óceánokkal.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 06.18.

Péntek reggel Alice Walker gondolatait idézzük, aki arra emlékeztet minket, hogy egy igazi barát mindig elfogadja véleményünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Gattuso 22 nap után felmondott a Fiorentinánál

Jó eséllyel az egyik legrövidebb edzői karrier egy csapatnál valaha.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk