Kim Catrall a Szex és New York helyett ebben a sorozatban vállalt szerepet

Kim Catrall a Szex és New York helyett ebben a sorozatban vállalt szerepet

A rajongók már tűkön ülnek.


Azoknak, akik joggal gyászolják Samantha Jones elvesztését a Szex és New York közelgő folytatásában, van egy jó hírünk. Kim Cattrallugyanis elárulta, hogy visszatérő vendégszereplőként csatlakozik a Fiúk a klubból újjáélesztésének szereplőgárdájához.

A szexmániás PR-mágnás SATC karakterétől eltérve ebben a sorozatban a Golden Globe-díjas színésznő egy martinis, előkelő déli asszonyt fog alakítani. S bár még nem lehet többet tudni a karakterről, a Samantha-stílusú egysorosok és ikonikus megjelenések biztos, hogy várhatók.

A fiúk a klubból (Queer as Folk) egy amerikai-kanadai koprodukciós LMBT sorozat. A Showtime Networks Inc. és a Temple Street Productions készítették a korábbi, brit változat alapján. A sorozat 8 meleg barát mindennapjait mutatja be, akik a Pennsylvania állambéli Pittsburghben élnek.

A Stephen Dunn író és rendező által készített felújítás egy New Orleans-i baráti társaság életét követi majd nyomon, ahogy egy tragédia után átalakul az életük. Cattrall mellettpedig Ryan O'Connell, Jesse James Keitel, Candace Grace, Johnny Sibilly, Devin Way és Fin Argus is feltűnik majd a produkcióban.


(Dazed)


A figyelmetekbe ajánljuk