LEGO virágcsokor

A LEGO 2021-et kertészkedéssel és egy új legóval nyitotta

Mostantól egyszerre lehet kikapcsolódni legózással és a kertészkedéssel egyaránt, hála a LEGO-nak. A cég ugyanis piacra dobott két új terméket, amelyek az életnagyságú változatai a már ismert apró virágcsokroknak.


A sajtóközlemény szerint ezzel azoknak szerettek volna segíteni, akik otthonikban szeretnének egy kis zöldfelületet vinni, illetve lazítanának az összerakás alatt. Mindezt annak érdekében, hogy megszabaduljanak a stressztől, ami az elmúlt időszakban szinte mindenkiben felgyülemlett.

„A testreszabható elemek és a figyelmes építkezés remélhetőleg segít majd kifejezni az építők személyiségét és kibontakoztathatják kreativitásukat"

– írja a LEGO.

A cég szerint 10 felnőttből 7 gyakran keres újfajta stresszoldó elfoglaltságot, illetve 10-ből 8 embert segítik a játékok a kikapcsolódásban. Őket szeretnék megcélozni az életnagyságú virágcsokrokkal. Ráadásul rögtön kettő szettet is bemutattak.

LEGO

Az egyik a 756 darabból álló Flower Bouquet, ami olyan virágokat tartalmaz, mint a rózsa, pipacs és százszorszép. Ezenkívül a legkülönbözőbb fűféléket is belerakták, amit kényünk-kedvünk szerint rakhatunk a csokorba. A virágszárak mérete is átalakítható, így bármelyik vázába elhelyezhetjük a végeredményt.

LEGO

A másik a 878 darabból álló Bonsai Tree, amivel megalkothatjuk a saját bonszai-unkat. A fa hatású állvány mellett egy szögletes tálat is találunk a csomagban, amiket zöld levelekkel és rózsaszín virágokkal díszíthetünk fel.

LEGO

És hogy még élethűbb legyen a hatás – nem beszélve a környezeti hatásáról –, a LEGO növényi eredetű műanyagból készítette el mindezt, ami fenntartható módon gyűjtött cukornádat tartalmaz.

A figyelmetekbe ajánljuk