lego super mario két kék pulóver játék

Még inkább személyre szabható LEGO® Super Mario™ világot hozott létre a LEGO Csoport és a Nintendo. A készletet négy kiegészítő szettel, két szupererővel és tíz gyűjthető karaktercsomaggal bővítették.


A LEGO nem csak a gyerekek, de egy jó ideje a felnőttek nagy kedvence is, hiszen különböző készleteivel olyan klasszikusokat hív életre, mint a Star Wars, a Harry Potter, vagy ez esetben épp a Super Mario. Az idén debütált készlet újdonságai lehetőséget adnak a gyerekeknek arra, hogy elképzeléseik alapján ők irányítsák az interaktív, a videojátékhoz hasonlóan szintekre épülő játékot.

A Kalandmester készítő szett kreatív eszközkészlete lehetővé teszi, hogy a LEGO Super Mario-t, az azzal töltött időt, valamint az érmek gyűjtésének módját teljes mértékben személyre szabhassák tulajdonosai. A Testreszabás Gép segítségével azt is beállíthatják, hogy milyen reakciókat váltson ki LEGO Mario-ból a három különleges kocka, a variálható játékmenet pedig izgalmas meglepetéseket eredményez. A szettben megtalálható különleges cső a játékpályához megadott szabályzatot véletlenszerűen váltogatja, a játékosok feladata pedig az, hogy minél gyorsabban célba érjenek, miközben még több jutalmat gyűjthetnek be.

Az összesen 366 LEGO kockából álló építőkészletnek köszönhetően a gyermekek szabadjára engedhetik kreativitásukat, a különböző kiegészítő szettek segítségével pedig dzsungelben barangolhatnak, veszélyes húsevő növényekkel szállhatnak szembe, mérgező mocsáron kelhetnek át, és különböző szupererők birtokába juthatnak. A karaktercsomagokkal összesen tíz különböző szereplőt gyűjthetnek be, valamint a pakkok olyan interaktív elemeket is tartalmaznak, amelyeket az LCD kijelzőkkel ellátott Mario képes leolvasni, így a játék még izgalmasabbá tehető.

A LEGO Super Mario készlettel izgalmas kalandokat élhetünk át.

LEGO®

Az interaktív elemek, köztük a játék kezdőpályájához tartozó akciókockák, valamint a különböző színek és a mozgás hatására a figura azonnali reakciókat jelenít meg, amelyekkel a gyerekek szabadon kísérletezhetnek. Az egyéni, a barátokkal vagy akár a családtagokkal közös játékélmény tovább fokozható a LEGO Super Mario applikációval, amelyben 3D-s építési útmutatók találhatók a szettekhez, nyomon követhetők a már összegyűjtött pontszámok, illetve számos inspiráló ötlet található az építéshez és az átépítéshez.

„Alig várjuk, hogy ezt a sikert még több karakterrel és lehetőséggel folytassuk."

– jelentette ki Simon Kent, a LEGO Super Mario vezető tervezője és kreatív igazgatója. Az új szettek és Karaktercsomagok 2021. január 1-től érhetők el.

A figyelmetekbe ajánljuk