játék

Május utolsó vasárnapján ahogy minden évben, idén is a gyerekeké a főszerep. Ezúttal olyan nem mindennapi tárgyakat gyűjtöttünk össze, amelyek garantáltan mosolyt csalnak a megajándékozottak arcára.​A játékmackó

Ralp Lauren

A legtöbb gyerekszoba elengedhetetlen kellékei a plüssállatok, de játékmaci és játékmaci közt is van különbség. A Ralph Lauren patchwork stílusú, jaquard textil mackója limitált szériában készült, összesen kétszáz darab létezik belőle, ezért érdemes sietni, ha szeretnénk lecsapni az egyikre.

Ár: ~ 190 ezer Ft

Az étkészlet

Dior

A Dior Maison gyerekétkészlet lágy tónusú színeivel, valamint zsiráfokat, elefántokat, pillangókat és hőlégballonokat ábrázoló mintáival valódi álomvilágot jelenít meg. A kalapdobozokhoz hasonló tartóban található limoges-i porcelánból készült lapos- és mélytányér a négy rozsdamentes acél evőeszközzel együtt a hétköznapi étkezéseket is feldobja.

Ár: ~ 410 ezer Ft

A cipő

minimocca.hu

Maye két eleven kisfiú anyukája és egyben a MiniMocca márka megálmodója. Első gyermeke születése után nehezen talált neki olyan cipőt, ami egyszerre strapabíró és stílusos – ez adta az inspirációt a Moccasin kiscipők elkészítéséhez, amelyek közül minden darab kézzel készült, így igazán egyedi és tartós termékek kerülnek a lekisebbek lábára.


Ár: 7290-10290 Ft

A trambulin

selfridges.com

Mi az a tevékenység, ami egyszerre köti le akár órákon keresztül a gyerekeket, miközben le is fárasztja őket? Az ugrálás biztosan ezek közé tartozik, ennek pedig a legjobb terepe a Plum Bowl trambulinja lehet, ami a hagyományos dizájnt forradalmasítva egyrészt új dimenziókat nyit a rugalmas szélekkel, másrészt biztonságos keretek közé tereli a játékot.

Ár: ~ 520 ezer Ft

A könyv

rakaur.hu

Végre magyar fordításban is elérhető a Nagy álmok könyv, amelynek lapjain a lengyel Przemysław Wechterowicz eredeti és humoros szövegei mellett Marta Ignerska grafikus részletgazdag és varázslatos színekkel ábrázolt képeit láthatjuk, a segítségükkel pedig egy-egy mesebeli történetbe képzelhetjük bele magunkat. Az izgalmas könyv a gyerekek mellett az álmodozó felnőtteknek is kiváló ajándék.

Ár: 3735 Ft

A figyelmetekbe ajánljuk