Egy katamarán.
HG Media

Erre számíthat, aki követi a csütörtökön kezdődő Kékszalag-közvetítésünket

Kevesebb, mint 24 óra van hátra az 54. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj rajtjáig, az alábbi cikkben pedig röviden bemutatjuk, mire számíthattok a Hamu és Gyémánt élő közvetítése során.


A Hamu és Gyémánt csapata a tavalyi évhez hasonlóan ismét írásos, képes, illetve videós tartalmakkal fogja elhalmozni a vitorlázás szerelmeseit az élő Kékszalag-hírfolyam során.

A közvetítés holnap (július 14.) reggel 8.30-kor fog kezdődni, míg maga a verseny – a szokásoknak megfelelően – 9.00-kor rajtol el Balatonfüredről.

Az ezt követő 48 órában folyamatosan frissülő posztok formájában értesítünk benneteket az éppen aktuális hírekről. Egy motoros csónakból Schilling Tamás szerkesztő és Horváth Péter szakkommentátor körülbelül fél óránként videós formában fognak bejelentkezni, amely során megosztják veletek a legfontosabb fejleményeket, és elemezni fogják a verseny, illetve az ahhoz kapcsolódó körülmények alakulását.

Mind csütörtökön, mind pénteken a Balatonfüreden tartózkodó újságíróink telefonos interjúkat fognak készíteni a különböző hajóosztályokban induló versenyzőkkel, ezáltal a közvetítést figyelők első kézből értesülhetnek a hajókkal kapcsolatos érdekességekről.

Természetesen ott leszünk, és beszámolunk majd az idei Kékszalag olyan kulcsmomentumairól is, mint például a befutó, az utolsó hajó beérkezése, illetve az eredményhirdetés.

Amennyiben szívesen felidéznéd a 2021-es Kékszalag történéseit, a tavalyi élő közvetítésünket ezen a linken találod meg.

Tartsatok velünk idén is!

A cikk megjelenését a minőségi kötszerek, fertőtlenítők, vérnyomásmérők és betegápolási termékek forgalmazója, a HARTMANN-RICO Hungária Kft. támogatja.

A figyelmetekbe ajánljuk