90 nap múlva rajtol a 2022-es Kékszalag
HG Media/Csomor Alexander

90 nap múlva rajtol a 2022-es Kékszalag

90 nap múlva visszatér Európa legnagyobb tókerülő vitorlásversenye, a Kékszalag. A Hamu és Gyémánt csapata pedig idén is élőben tudósítja majd a Balatonon életének egyik legfontosabb eseményét, a felkészülést pedig már megkezdjük most.


Az 54. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjat 2022. július 14-16 között rendezik, a szokásoknak megfelelően a verseny Balatonfüredről indul.

A tavalyi megmérettetés rendkívül izgalmas volt, hiszen az RSM csapatának óriási csata után sikerült felállnia a dobogó legfelső fokára. A második helyen a Raiffeisen Fifty-Fifty ért célba, míg a bronzérmet a AUDAX Django hódította el.

A Hamu és Gyémánt csapata a tavalyi évhez hasonlóan idén is tudósítani fogja az eseményt, mely során igyekszünk beszámolni a verseny a legfontosabb pillanatairól.

A tavalyi versenyen a stábunk végig kint volt a vízen – figyelemmel kísértük mind az 556 induló hajó teljesítményét, beszámoltunk a közel 160 kilométeres táv viszontagságairól és a több mint 300 befutó csapatról.

Az alábbi videóban az 53. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj legfontosabb pillanatait foglaltuk össze, melyben megtalálható minden olyan momentum, ami miatt emlékezetes marad a tavalyi verseny.

A figyelmetekbe ajánljuk