Csak a BTS-re, vagy a Backpinkre egy kisebb vagyont elköltenek egy évben a rajongóik.Mostanra az egész világot meghódította Dél-Korea popkínálata, eladási rekordokat döntögetve szerte a világban. A BTS fiúcsapat például az Egyesült Államok legfontosabb slágerlistáját is vezette. Ugyanakkor azt még sosem számolta ki senki, hogy a rajongók mennyit is költenek átlagosan ezekre az előadókra, leosztva előadóként, mostanáig. Egy ázsiai cég, az iPrice elvégzett egy felmérést, ami alapján már pontosan meg tudjuk mondani, hogy átlagosan egy rajongótól mennyi bevétele származik a BTS-nek mondjuk.

Rájuk áldoznak magasan a legtöbbet. Őket követi a Twice nevű formáció, harmadik helyen pedig a BLACKPINK generálja egyénenként a legtöbb bevételt. 1,422 dollárt, vagyis nagyjából 430 ezer forintot áldoznak rajongóik évente a BTS-re, 824 dollárt, vagyis nagyjából 250 ezer forintot a Twice-ra, míg a BLACKPINKre 665 dollárt, vagyis nagyjából 200 ezer forintot. Ebbe beletartozik minden lemeztől koncertjegyen át egészen mindenféle merchandise holmiig – írja a Dazed.

Friss

Egy kutatás szerint ma már leginkább a kultúra befolyásolja az evolúciót

Egy friss tanulmány megállapítja, hogy az emberi fejlődésben gyorsabbak a kultúra okozta változások a genetikai változásoknál.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Renson

A tökéletes nyári pillanatok elengedhetetlen kellékei (x)

Végre megérkezett a nyár, gondtalanul sütkérezhetünk a napon, grillezhetünk a családdal, olvashatunk a szabadban jéghideg limonádét kortyolgatva. A minőségi időtöltéshez pedig elengedhetetlenek a tökéletes szabadtéri felszerelések, amelyek nem csupán funkcionálisak, de szépek is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A halász, akit lenyelt egy bálna, majd kiköpte

A halász, Michael Packard éppen búvárkodott, amikor a massachusettsi Provincetownnál 30-40 másodpercre a tengeri óriás szájába került.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk