porto Sérgio Conceição

A Porto edzője valószínűleg élete legrövidebb meccs utáni sajtótájékoztatóját adta.


Megtörtént a csoda a Bajnokok ligája nyolcaddöntőjében, a Porto ugyanis simán kiejtette a Juventust, méghozzá 10 emberrel, miután kiállították a második félidőben az egyik játékosukat. Ezzel az olasz bajnok zsinórban másodjára távozik a nyolcaddöntőben, tavaly a Lyon állította meg őket ugyanitt a kupasorozatban.

Ezek után azt gondolná az ember, hogy a sajtó alig várja, hogy feltehesse a hős portugálok vezetőedzőjének,Sérgio Conceiçãonak a kérdéseit. Kellemetlen módon viszont egyetlen újságíró sem jelent meg az online sajtótájékoztatón, szóval villámgyorsan rövidre is zárták a kínos szituációt.

Egészen érthetetlen egyébként, hogy két ilyen meccs után, kiejtve a Cristiano Ronaldo által vezetett Juventust, hogy nem kíváncsi rá egyáltalán a sajtó. Az egyik potenciális magyarázat, hogy a tavalyi év és az első meccs fényében a sajtó képviselői elkönyvelték a dolgot a Juventus gyengélkedésének, így nem tartották akkora nagy teljesítménynek Conceição munkáját. Pedig több figyelmet érdemelt volna.


A figyelmetekbe ajánljuk