Tudjuk, mit iszik a következő James Bond
Fotó: GQ

James Bond két gyengéje: a nők és a Bollinger pezsgő

Tudjuk, mit iszik a következő James Bond

A pandémia egyik negatív aspektusa volt, hogy az évek óta várt James Bond mozi, amelyben Daniel Craig végképp szögre akasztja a 007-es zakót, novemberre csúszott. A filmre, csakúgy, mint a Craiget követő 007-es színész nevére még néhány hónapot várni kell, Bond kedvenc pezsgőmárkájának legújabb dobása viszont már elérhető.Szigorúan bizalmas Bollinger pezsgők

Ki tudna ellenállni James Bond sármjának, miközben egy palack Bollinger-t szorongat?

Fotó: GQ

Nehéz lenne olyan James Bond filmet választani, amelyben a titkosügynök nem egy palack Bollinger-t kér a pincértől vagy éppen a szálloda recepcióján; pedig igazság szerint csak 1979-ben döntötte el a Bond filmek legendás producere, Cubby Broccoli, hogy eztán csak Bollinger dugók pukkanhatnak a filmvásznon. (Broccoli 1996-ban bekövetkezett haláláig jegyzi a Bond-mozikat, ezt követően ezt a szerepet a lánya vette át.)

Nincs idő meghalni, van idő pezsgőzni

Pár csepp lélegzetvétel két akciójelenet között

Fotó: Casino Royale film

A Bollinger-ház főhadiszállásának színtere, Ay mesés városa egyáltalán nem olyan, mint a Bond filmek megszokott kulisszái. A csendes utcák azonban sok millió palack champagne-t rejtenek, köztük pár limitált szériás 007-es Bollinger pezsgőt is. A ház már 12 éve nem hozott ki újdonságot, így eléggé örvendetes az a hír, mely szerint már kapható a piacon a portfólió legújabb kollekciójának első tagja.

Halj meg máskor, pezsgőzz most

Talán viszontlátjuk a palackot a következő James Bond moziban

Fotó: The Drinks Business

Az új tétel egy non vintage blanc de noirs, pinot noir-ból; azaz évjárat nélküli fehér pezsgő egy kékszőlőből. Ezek a tételek több évjárat házasításának eredményei, a most piacra dobott pinot noir esetében a legrégebbi évjárat 2009-es.

A pinot noir kollekció első darabja a VZ15 névre keresztelt champagne, amely a származási helyet, Verzenay-t jelöli. Az első szériát várhatóan továbbiak követik majd, amelyek a pinot noirból készített champagne különböző arcait mutatják be.

Ki tudja, talán viszontlátjuk valamelyik üveget a következő James Bond kezében.

A figyelmetekbe ajánljuk