Fotó: Taylor Simpson / Unsplash

Buborékos koktélok pléhdobozban

Alkoholos is, buborékos is, hideg is

A forró nyári napok közkedvelt frissítőjének számító gyümölcsös sörök alacsony alkoholtartalmuknak, különleges zamatuknak köszönhetően évek óta töretlen népszerűségnek örvendenek. A nagy szeszipari vállalatok azonban nemcsak a sörfogyasztóknak kedveznek, így évről évre több izgalmas pléhdobozos variáció kerül a polcokra.Új kategória: Social Club Seltzer

Így elviselhetőbbnek tűnik a nyári forróság

Fotó: Maria Oswalt / Unsplash

Folyamatosan változó világunkban a pandémia árnyékában egy dolog látszik biztosnak: az emberek továbbra is szívesen fogyasztanak alkoholtartalmú italokat. Míg egyesek kiváló otthoni bártenderré váltak, mások a webshopos rendelések kusza hálójában igazodnak el biztos kézzel. Akárhogyan is, a röviditalokból készített gyümölcstartalmú készítményeket, az úgynevezett hard seltzereket szívesen választják a fogyasztók.

A Nielsen kutatóintézet adatai szerint a tavalyi évhez képest idén megsokszorozódott az ilyen típusú italok iránti kereslet. Az italpiac egyik legmeghatározóbb szereplője az AB InBev nemrégiben ezen belül is egy új kategóriát hozott létre, amely a Social Club Seltzer elnevezést kapta. A közösségi élet központjába szánt buborékos szódakoktélok között megtalálhatóak az olyan klasszikusok, mint a sidecar vagy a citrus gimlet, kalóriatartalmuk dobozonként 150, míg alkoholtartalmuk nem több, mint 7%.

Koktélok egy szisszentésre

Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk