A pezsgőalapú italok iránti rajongás az elmúlt közel 170 évben is töretlen maradt, sőt, azt sem túlzás kijelenteni, hogy egyenesen reneszánszukat élik ezek az italok. Dobd fel a rózsaszín ködöt egy színpompás koktéllal, a Hibiscus Royal-lal!


Recept: Guczi Titusz Vitéz

Megkapó párosítás

Színpompás gyönyör

Fotó: Talabér Géza / VinCE Magazin; styling: László Ágnes

A Hibiscus Royal nevéből következtethetünk, hogy a Kir Royal koktél egy izgalmas adaptációjával van dolgunk, amihez hibiszkusz-szirupot használunk. Kandírozott egész hibiszkuszvirággal tehetjük látványossá az amúgy egyszerű, de nagyszerű italt.

Először a hűtött pohár aljába töltjük a szirupot. Ezután a szirupba tesszük az egész hibiszkuszvirágot, majd óvatosan feltöltjük a jéghideg száraz pezsgővel, és már fogyaszthatjuk is.

Tipp: Ha nem vagyunk édesszájúak, a szirupot helyettesíthetjük csak hibiszkuszból készült, hidegen infuzált teakoncentrátummal. Ekkor még jobban előtérbe kerülnek a hibiszkusz fanyar bogyós gyümölcsös, savas jegyei.

Friss

LEGO X Adidas – egy „sportcipő", amibe nem szívesen bújnál bele

A sneaker-rajongók egy újabb újdonsággal bővíthetik gyűjteményüket, bár ebben a „cipőben" aligha tudnának kényelmesen útra kelni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Youtube/Sarah Lee

Világrekordot jelentő összegért kelt el egy pásztorkutya

Egy jó pásztorkutya aranyat ér.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk