Az Apple teljesen leáll az iMac Pro értékesítésével

Amíg tart még a készlet, addig kapható, de utána hivatalos forrásból már nem lesz többé kapható.


Az Apple 2017-ben, amikor az emberek éppen az újratervezett Mac Prora vártak, piacra dobta a nagy sikerű iMac Prot, ami egy könnyen hordozható munkaállomást kínált akkor kiváló specifikációval. Különösen hasznos volt azoknak, akiknek folyamatosan hordozniuk kell a számítógépüket, de kevésbé ideális egy laptop a munkájukhoz. Például vágóknak tök ideális megoldást kínált egy könnyen mozgatható munkagépre.

Ha viszont szeretnél beszerezni egyet, akkor most nem lesz könnyű dolgod és kapkodnod kell magadat. Az Apple ugyanis megerősítette az Engadgetnek, hogy nem gyárt többet az iMac Pro mostani verziójából. Ami már elkészült, az a készlet erejéig még vásárolható, de utána soha többé nem fogják árulni.

Egyelőre nincs még láthatáron semmilyen bejelentett utódja, de az sincs kizárva, hogy szimplán nem veszi majd át a helyét egy újabb iMac Pro. Ez annak köszönhető, hogy a teljesítményét simán tudja hozni több hasonló termék is. Ez egyébként köszönhető annak is, hogy a felhasználók a visszajelzések alapján nagyon elégedettek a tavaly megjelent új iMac-kel.


A figyelmetekbe ajánljuk