A színész úgy tűnik, zenei karrierjét is elkezdte aktívabban építgetni.


Idris Elbát bár főleg színészként ismerjük, a brit sztárról köztudott, hogy a zene se áll távol tőle. Elba sokáig aktív volt ugyanis DJ-ként a hírnév előtt, időről-időre pedig beugrik azóta is vendégszerepelni néha dalokra. Ugyanakkor ezek jobbára amolyan vendégszereplések, aktívan nem épített zenei karriert. Mostanáig.

A színész most kiadott egy teljesen saját és önálló dalt, amihez egy videoklipet is készített barátaival. Mint írta az erről szóló posztjában, 2020 utolsó napján írta a dalt, ami reménnyel tekint az előtte álló évre. Szóval ha olyan dalra vágysz, ami erőt ad az előző rémes év után, akkor Elba ellát vele.

Ez pedig csak a kezdete egyébként valaminek. A brit sztár ugyanis mint írja, hamarosan érkezik több zene. Vagyis úgy tűnik, hogy mostantól zenei előadóként is számolnunk kell vele.

Friss

UFOkról készít dokusorozatot JJ Abrams

A négy epizódos miniszéria címe szimplán csak UFO lesz.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk