A színész úgy tűnik, zenei karrierjét is elkezdte aktívabban építgetni.


Idris Elbát bár főleg színészként ismerjük, a brit sztárról köztudott, hogy a zene se áll távol tőle. Elba sokáig aktív volt ugyanis DJ-ként a hírnév előtt, időről-időre pedig beugrik azóta is vendégszerepelni néha dalokra. Ugyanakkor ezek jobbára amolyan vendégszereplések, aktívan nem épített zenei karriert. Mostanáig.

A színész most kiadott egy teljesen saját és önálló dalt, amihez egy videoklipet is készített barátaival. Mint írta az erről szóló posztjában, 2020 utolsó napján írta a dalt, ami reménnyel tekint az előtte álló évre. Szóval ha olyan dalra vágysz, ami erőt ad az előző rémes év után, akkor Elba ellát vele.

Ez pedig csak a kezdete egyébként valaminek. A brit sztár ugyanis mint írja, hamarosan érkezik több zene. Vagyis úgy tűnik, hogy mostantól zenei előadóként is számolnunk kell vele.

Friss

Lady Gaga lett a Dom Pérignon legújabb arca

Debütált a Dom Pérignon rosé 2005 limitált kiadású jeroboam palackja, amit nem mást, mint az többszörös Grammy - és Oscar-díjas énekesnő, Lady Gaga tervezett Nicola Formichetti divatigazgatóval.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk