Hogyan tároljuk megfelelő módon a borainkat? Mutatjuk!

Hogyan tároljuk megfelelő módon a borainkat? Mutatjuk!

Mindegy, hogy csupán hobbigyűjteményünknek keresünk praktikus hűtőt, vagy akár 200 palackot is meghaladó készletünket szeretnénk tárolni, a Dunavox hűtői nemcsak azt garantálják, hogy boraink jó helyen várnak ránk, hanem azt is, hogy átmeneti „otthonuk" esztétikus lesz. (x)


De melyiket érdemes választani? A három legfontosabb szempont, amit a döntéskor figyelembe kell vennünk: a gyűjteményünk mérete, a tárolás időtartama és az általunk kedvelt borok típusa, hiszen más-más fokon kell tárolni a fehér, a vörös, a rozé és a pezsgőborokat, ennek fényében választhatunk 1, 2 és 3 szekciós hűtőt is.

Természetesen a hűtő egyéb fizikai paramétereit is figyelembe kell vennünk, a külső és belső látványt, a világítást, illetve az új „családtag" leendő helyét: nem mindegy, hogy a konyhába tervezzük, a nappalink központi szereplője, vagy kamránk gyakran nyitogatott darabja lesz.

Dunavox

A műszaki paraméterek, a fogyasztás, a megbízhatóság és a klímaosztály is fontos szempont, akárcsak a szervizlehetőségek. Hiszen egy jól megválasztott borhűtő hosszú évekig otthonunk éke lesz, ahol boraink mindig a megfelelő hőfokon várják az alkalmat, amikor poharunkba kerülnek.

A cikk a Hamu és Gyémánt magazin 2020. őszi lapszámában jelent meg.
A különleges hirdetési összeállítást a Dunavox Kft. támogatta.

A figyelmetekbe ajánljuk