A másodikat még mindig nem láttuk, de már tervezik is a következőt, egész izgalmas új rendezővel.


A Hang nélkül 2 eredetileg március 20-án kellett volna debütáljon, de a koronavírus-járvány következtében el lett tolva szeptemberre, végül aztán 2021 április 23-ára költözött. Szóval jövő tavasszal láthatjuk, ha minden jól megy és nem kell tovább tolni a járvány esetleges lefolyása miatt. A John Krasinki által írt és rendezett folytatáshoz olyan nagy reményeket fűznek, hogy meg sem várja a stúdió a reakciót rá, máris előkészíti a következő folytatást.

Krasinski viszont csak producerként tér vissza a trilógiává duzzadó szériához, az új rendező Jeff Nichols lesz. Az ő legismertebb filmje talán a Loving című dráma, de olyan filmekkel, mint a Take Shelter, Mud és az Éjféli látomás, komoly kultusza van a független zsánerfilmek kedvelői között. A Take Shelter például kiváló ajánlólevél ahhoz, hogy Nichols milyen szintű feszültségteremtésre képes, érdemes pótolnunk, ha eddig kimaradt. Képet kaphatunk ahhoz, mire is számíthatunk tőle a Hang nélkül 3-ban.

(Forrás: Consequence Of Sound)

Friss

Szólóalbumot ad ki a Blur és a Gorillaz frontembere

Már meg is érkezett az első kislemez Damon Albarn új albumáról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Converse leporolta régi retrócipőit

CX kollekciójának új darabjai régi klasszikusok újragondolt verziói.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Miley Cyrus egy halom sztárral feldolgozta a Metallica klasszikusát

A feldolgozáson közreműködött Elton John, a Red Hot Chili Peppers dobosa, Chad Smith, WATT és Yo-Yo Mama mellett a Metallica basszusgitárosa, Robert Trujillo is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk