sütemény
Shutterstock

Te tudtad? Egy rémegyszerű trükkel napokig puha marad a süteményed

Évek óta ismert módszerről van szó, mégis alig ismerik.

A sütirajongók számára bizonyára az egyik legfontosabb szempont, hogy a sütés után hogyan maradhatnak a sütemények továbbra is puhák, akár napokig. És bár egy igazi édesszájúak szinte minden sütit megesznek, a legjobb dolog mégiscsak az, amikor egy meleg, puha és omlós sütibe beleharapunk.

Ez is érdekelhet: 5 tárgy, ami megédesíti a mindennapokat

Szerencsére létezik egy nagyon egyszerű trükk, amitől a sütik még napokig puhák maradnak, és valószínűleg még nem is gondoltunk rá.

Jocelyn Delk Adams, a Grandbaby Cakes TikTok-csatorna tulajdonosa egy TikTok-posztban beavat minket egy olyan, sokak számára ismeretlen módszerbe, amelyet érdemes mindenkinek megismerni.

A módszer elég egyszerű: miután a frissen süteményeket egy befőttes üvegbe raktuk, dobjunk egy szelet kenyeret az üvegbe, mielőtt a sütit fedővel lezárnánk. A sütik magukba szívják a kenyér nedvességét, így napokig puhák és frissek maradnak. Fontos, hogy ne dobjunk bele azonban akármilyen szelet kenyeret. Úgy tűnik, a fehér kenyér válik be a legjobban, mivel ennek veszi át a legkevésbé a sütemény az ízét.

@grandbabycakes Baking Hack to keep your cookies soft long after baking. What are some baking tips you have? #bakinghack #cookiehack #softcookies #bakingtips #grandbabycakes ♬ original sound - Grandbabycakes

És ennyi!


A figyelmetekbe ajánljuk