Nem kértük, mégis megérkezett: itt van az almás cider ízű Oreo

Nem kértük, mégis megérkezett: itt van az almás cider ízű Oreo

Az ősz közeledtével egyre több márka dobja majd piacra szezonális ízesítésű termékeit. Jönnek majd a fahéjas-tökös kávék és kekszek, de úgy tűnik az almás cider is beáll a sorba. De vajon miért?A Vince magazin fedezte fel az Oreo hivatalos Instagram-oldalán azt a képet, mellyel a márka bejelentette legnagyobb őszi szenzációját, a Apple Cider Donut, vagyis az egyszerre almás cider és fánk ízű kekszét.

Az aranybarna termék – melynek kekszrésze a fánk ízesítésű, és a benne található krém hordozza magán az almás-cideres jegyeket – egyes országokban már fel is került a boltok polcaira.

A márkának egyébként 2017-ben volt már egy hasonló szériája, akkor almáspitére emlékeztető krémmel töltötték meg a hasonló színű, cukros-fahéjas ízesítésű kekszeket.

Az új Oreo-termék természetesen limitált kiadású, valószínűleg, bármekkora sikere is lesz, a tél beálltával el fog tűnni a polcokról. Azt egyelőre nem tudni, hozzánk mikor érkezik meg.

És hogy pontosan mit gondolunk mi az új termékről? Maradjunk annyiban, hogy vegyesek az érzéseink, és – ebben az esetben – a keksz próbája az evés.

A figyelmetekbe ajánljuk