Egy limonádé.

4 frissítő limonádé, amit imádni fogunk a kánikulában

Itt a nyár, és a nagy hőségben nincs is jobb egy hűsítő italnál. Az alábbi cikkben négy olyan frissítő limonádét mutatunk be, amit biztosan imádni fogsz a kánikulában.


1. Zöld limonádé

Tamanna Rumee/Unsplash

Valószínűleg most azt kérded magadtól, hogy vajon mi is az a zöld limonádé. Ez az ital az alma, az uborka, a kelkáposzta, a citrom és a spenót frissítő elegye, amelytől sokáig energikus és jóllakott leszel.

2. Bazsalikomos limonádé

Yakov Leonov/Unsplash

A citrom ereje és a gyógynövények frissítő hatása együttesen egy finom italt alkot, ami a nyári forróságban kifejezetten jól tud jönni. Ez a bazsalikomos limonádé egy ízletes és frissítő ital, amely hidratál, és fantasztikus ízekkel örvendezteti meg az ízlelőbimbóidat.

3. Görögdinnyés limonádé

Amy Shamblen/Unsplash

A görögdinnye a nyár királya. Próbáld ki az ízletes és frissítő görögdinnyés limonádét, hogy legyőzd a hőséget az év legmelegebb időszakában. A zúzott görögdinnye és a citrom találkozása elég ahhoz, hogy felfrissülj és felélénkülj egy perzselő nyári napon.

4. Epres limonádé

Jeremy Bezanger/Unsplash

Az egyik legegyszerűbben elkészíthető ital, az epres limonádé az egyik legjobb frissítő, amivel feltöltődhetsz egy forró nyári délutánon. Az elkészítése rendkívül egyszerű: citromot, cukrot és epret kell összekeverni, és kész is az nyár egyik legnagyobb slágere.

Forrás: Slurrp


A figyelmetekbe ajánljuk