Jennifer Lopez.

Ezek az ételek kerülnek fel Jennifer Lopezék karácsonyi asztalára minden évben

Jennifer Lopez nemrégiben egy interjú során elárulta, melyek a kedvenc karácsonyi fogásai.


November 30-án a Vogue interjúkészítője, Joe Sabia feltette a magazin jellegzetes „73 kérdését" Jennifer Lopeznek. A 11 perces kérdezz-felelek során az énekesnő érdekes részleteket árult el közelgő This Is Me ... Now című albumáról, legemlékezetesebb divatpillanatairól és kedvenc ételeiről.

Bár Lopez mostanra már teljes ingatlanportfólióval rendelkezik, és több epikus lakóhely közül választhat, gyökerei szilárdan a bronxi Castle Hill negyedben gyökereznek – a 2002-es slágerlistás dalában, a Jenny from the Block-ban tisztelgett is a környék előtt. Az interjú során könnyen kivehető, hogy Lopez akkor élénkül fel igazán, amikor a beszélgetés az év kedvenc ünnepére, a karácsonyra és a családja által az év legszebb időszakában megélt hagyományokra terelődik.

Minden évben ugyanazt az ételt főzzük, amit imádok, mert egész évben erre az ételre várok. Pasteles és arroz con gandules és pernil és az összes... specialitás. Szóval ez a kedvencem

– mondja Lopez széles mosollyal.

Íme Jennifer Lopez 4 kedvenc Puerto Ricó-i karácsonyi receptje:

Pasteles

Az AllRecipes munkatársa, Ramona Cruz-Peters megerősíti, hogy a pasteles hagyományos ünnepi menüpont a Puerto Ricó-i és karibi örökséggel rendelkező háztartásokban. Ezek a sós finomságok a sok klasszikus tamaléban található kukorica helyett plantain és yuca tölteléket tartalmaznak. Mivel egyenként készülnek, megtöltik őket ezzel a keményítővel és sertéshúsból készült pikadillóval, majd banánlevélbe csomagolják, és végül megpárolják azt.

Ez is érdekelhet: 5 ünnepi koktél recept a tökéletes karácsonyi hangulat eléréséhez

Arroz con Gandules

Ez az étel az Arroz con Pollo és az Asapao de Gandules unokatestvére. Az Arroz con Gandules nevű galambborsóval készült rizses köret sofritóval, sok friss fűszernövénnyel és néha chorizóval vagy füstölt sonkával készül.

Pernil

Ha a sertéshúst pürébe vagy pasztába pácoljuk citrusfélékkel, ecettel, olajjal, hagymával, fokhagymával, paprikával, fűszerekkel, máris jó úton járunk. Ezután a húst pár órán át lassan, alacsony hőfokon sütjük a sütőben vagy a lassú tűzhelyen. Nemcsak varázslatos illata lesz az egész otthonodnak, de a sertéshús is rendkívül szaftos, ízletes lesz a fent említett rizs körethez.

Coquito

Ez a krémes, kókuszos koktélrecept „a Puerto Ricó-i ünnepi menü egyik alapdarabja

– mondja Jessica van Dop DeJesus, az EatingWell munkatársa. Néha „Puerto Ricó-i tojáslikőrként" írják le ezt az italt, amelyet a legjobb legalább egy nappal korábban elkészíteni, hogy az ízek meg tudjanak érni.

Forrás: EatingWell


A figyelmetekbe ajánljuk