Egy 1959-es McDonald's-os rendelést találtak egy falban

Egy 1959-es McDonald's-os rendelést találtak egy falban

Egy felújítási projekt során mindenre számít az ember, de talán arra a legkevésbé, hogy a falak bontásakor igazi kincsekre bukkanak. Egy chicagói házaspárral azonban ez történt, ugyanis saját otthonuk falai között találtak egy zacskó McDonald's-os ételt, amely 1959-ből származott.


Rob és Grace Jones április 16-án a konyhájukat és a fürdőszobájukat újították fel, amikor a gyorséttermi ételekre bukkantak.

Egy beépített WC-papír tartót cseréltek ki, amihez a fal egy 10x15 centiméteres szakaszát kellett felnyitniuk. A falon belül pedig észrevettek egy törölközőt, amit láthatóan valami köré tekertek. A házaspár akkor még nem tudta mit rejthet, ezért először nagyon megijedtek.

A legrosszabbra számítottunk. Mindketten azt gondoltuk, hogy »ó, te jó ég, most egy eltusolt gyilkossági-ügyet fogunk leleplezni«. A gyerekeinknek azonnal mondtam, hogy menjenek át egy másik szobába

– mondta nevetve Grace Jones.

Azonban semmi ok nem volt a pánikra, hiszen a Jones család által talált kincs egy 1959-es mekis kaja volt. A csomagoláson az 1950-es évek McDonald's kabalafigurája, Speedee szerepelt, aki még az ikonikus bohóc, Ronald McDonald előtt volt. A Speede nevet pedig azért kapta, mivel akkoriban az étteremlánc a forradalmian gyors kiszolgálását hangsúlyozta.

IDE kattintva megtekinheted a fotókat!

A figyelmetekbe ajánljuk