phoebe waller-bridge
Az év egyik legjobb kritikákat kapó lemezének egyik dalához készült. Tekinthetjük Phoebe Waller-Bridge rendezői bemutatkozásának is, eddig ugyanis csak szerepelt és írt.


Phoebe Waller-Bridge valóságos nagyágyú a színházi és a tévés világban is. A Crashing, a Megszállottak viadala és a Fleabag alkotója és vezető írója, aki egyébként az új James Bond-film forgatókönyvén is dolgozott, eddig főleg színpadi- és filmes íróként és színésznőként volt tevékeny, a rendezésbe valamiért még sose kóstolt bele. Egészen mostanáig. Ugyanis klipet rendezett druszájának, Phoebe Bridgersnek.

A videó Bridgers kritikailag az év egyik legelismertebb lemezének nevezhető Punisher című lemezének új kislemezéhez, a Savior Complexhez készült. Főszereplője pedig Paul Mescal színész, aki a Normális emberek című sorozat sztárja. Az együttműködés egyébként úgy jött létre, hogy a zenész Bridgers nyilvánosan kifejtette, mennyire rajong Waller-Bridge munkásságáért a karantén alatt, amire az felvette vele a kapcsolatot. Aztán annyira összemelegedtek, hogy most egy klip lett az eredménye ennek a friss és gyümölcsöző barátságnak – írja a Dazed.

A figyelmetekbe ajánljuk