black widow

Emellett a Szörnyella is. Az új Pixar-film viszont elkerüli a mozikat.


A tervek szerint a Fekete Özvegy lett volna a Marvel mozgóképes univerzuma negyedik fázisának nyitófilmje tavaly májusban. De aztán jött a koronavírus-járvány, ami miatt először novemberre, majd idén májusra költözött. Nos, most tovább költözik, de csak július 9-ig. Viszont egyszerre fogják bemutatni moziban és a Disney streamingszolgáltatásán, a Disney+-on.

A Disney az Emma Stone főszereplésével készült Szörnyellát is egyszerre mutatja be majd mozikban és Disney+-on egyébként. A nézőknek viszont a Szörnyelláért és a Fekete Özvegyért is felárat kell fizetniük az előfizetési díjuk mellett, ha látni szeretnék a platformon. A cégnek szüksége van minél előbb minél több tartalomra a streamingszolgáltatására, ezzel pedig valamennyire próbálja bebiztosítani magát a mozis modell jelenlegi kiszámíthatatlansága miatt.

Ami viszont a leginkább pórul járt, az a Pixar legújabb filmje, a Luca. A Disney ugyanis úgy döntött, hogy egyáltalán nem küldi mozikba a tervekkel ellentétben, egyből streamingre megy. Ráadásul még felárat sem kell majd fizetni érte, akinek van előfizetése, az simán megtalálja majd a platformon. Ez pedig zsinórban a második Pixar-film, ami kihagyja a mozikat, remélhetőleg ez nem az animációs stúdió mozis jövőjét, illetve annak hiányát vetíti előre az egeres cégen belül.

(Forrás: The Verge)


A figyelmetekbe ajánljuk