Emma Stone szerint A kis hableány gonoszának, Ursulának is kéne egy saját film

Emma Stone szerint A kis hableány gonoszának, Ursulának is kéne egy saját film

A Disney Szörnyella című filmje az ikonikus gonosztevő, Szörnyella de Frász eredettörténetét meséli el. A címszereplőt Emma Stone alakítja, aki szerint Ursuláról is kellene egy egész estés mozit készíteni.

Marc Malkin, a Variety újságírója megkérdezte a film szereplőit, hogy szerintük melyik Disney-gonosznak kellene még egy nagyvásznas eredettörténetet kapnia. Stone pedig nem habozott a válasszal. Szerinte érdekes lenne, ha Ursula, akit Melissa McCarthy alakít majd A kis hableány közelgő élőszereplős adaptációjában, saját történetének címszereplője lenne.

Hiszen ő egy polip. Mi történt a szüleivel, miért lett ilyen? Jó lenne, ha megismerhetnénk az ő történetét is"

– mondta a színésznő.

Emma Thompson, aki a Szörnyella-filmben Baroness Von Hellmant, egy divattervezőt alakít a következőképpen viccelődött Ursula történetén:

„Ursula traumája abból származhat, hogy folyamatosan át kellett élnie egy polip legrosszabb rémálmát. A szülők folyamatosan olyan pólót adtak neki, aminek csak négy karja volt. Ezzel már nagyon korán összezavarták őt, így állandóan két karját próbálta beilleszteni minden lyukba. Ez tényleg megkeseríthette, nem igaz?"

Kirby Howell-Baptiste, aki egy fotóriportert és pletykalapírót alakít majd, szintén egyetértett azzal, hogy Ursulának saját filmre van szüksége.

„Tudnom kell, hogyan jött létre Ursula! Például, hogy miért lett olyan átkozottul gonosz? De azt is tudom, hogy sokan félreértik"

– osztotta Emma Stone véleményét, akivel valószínűleg sok Disney-rajongó egyetért.


A figyelmetekbe ajánljuk