emily blunt
Getty Images / Axelle/Bauer-Griffin

Emily Blunt ezekkel a feltételekkel alakítana szuperhőst

Emily Blunt talán nem vágyik kétségbeesetten egy szuperhősfilmre, de nem ellenezné az ötletet, ha a forgatókönyv és a karakter is megfelelő lenne számára.


Sokan szeretnék Emily Bluntot szuperhősös szerepben látni, de ő csak akkor hajlandó beleegyezni ebbe, ha az megfelel bizonyos elvárásoknak. A színésznőt sokféle szerepben láthattuk már, a sznob asszisztenstől (Az ördög Pradát visel) egészen Mary Poppinsig (Mary Poppins visszatér). Még néhány izgalmas zsánerfilmben is megmártózott, mint A holnap határa és a Hang nélkül. Legutóbb pedig egy a kalandor szerepébe bújt Dwayne Johnson oldalán a Dzsungeltúra című filmben.

Mindezek ellenére azonban még sosem vállalt szuperhős szerepet. Ez nem a stúdiók próbálkozásának hiánya miatt van, hisz Bluntnak az évek során többféle karaktert is felajánlottak már, többek között a Marvel Fekete Özvegyének szerepét. Legutóbb pedig arról szóltak a hírek a neten, hogy a színésznő talán a Láthatatlan Nőt alakíthatja a Fantasztikus Négyesben. Blunt azonban többször is kijelentette, hogy nem keresték meg a szerepre, így az összes pletyka elsősorban a rajongók érdeklődéséből fakadt.

Vonakodása egy szuperhősfilmmel szemben azonban nem biztos, hogy örökké tart. Nemrégiben ugyanis elárulta, mi kellene ahhoz, hogy rávegye magát, hogy belemenjen:

Mindig a történetről van szó, és arról, hogy olyan karaktert játsszak, amit még nem csináltam. Ez nem olyasmi, amire korábban nem éreztem hajlandóságot, de nem is olyasmi, ami "nem elég jó nekem", egyáltalán nem. Csak még nem volt a megfelelő pillanat vagy a megfelelő dolog"

Bár manapság úgy tűnik, hogy Hollywoodban minden nagy névnek van egy szuperhős-szerep a tarsolyában, nincsenek olyan szabályok, amelyek szerint mindenkinek szüksége is van rá. Blunt mindenféle szerepet elvállal mindenféle műfajba, így ha egy rendező lehetőséget adna neki, hogy egy új, szuperhőst alakítson, úgy tűnik, hogy szívesen beszállna. Minden a megfelelő időzítésen és történeten múlik.

(Screenrant)

A figyelmetekbe ajánljuk