Több, mint egy év után végre bemutatják.


2018 egyik legmeghatározóbb moziélménye volt a Hang nélkül, amelynek második részét 2020. március 19-én kezdték volna el vetíteni a filmszínházak, azonban a koronavírus-járvány mindent felülírt. A premier új dátuma több, mint egy évet csúszik, a John Krasinski és Emily Blunt nevével fémjelzett film folytatását ugyanis június 10-től láthatják a nézők.

A második részben visszatér Emily Blunt és családja, és továbbra is lélegzet-visszafojtva követhetjük a mindennapjaikat, a Cillian Murphy és Djimon Hounsou alakította új karakterekkel kiegészülve.

Hang nélkül 2. - magyar előzetes #2

Még be se mutatták már tervezik is a következőt, egy egészen izgalmas, új rendezővel. A John Krasinki által írt és rendezett második részhez olyan nagy reményeket fűznek, hogy meg sem várja a stúdió a reakciót rá, máris előkészítik a következő folytatást.

Friss

A Netflix megcsinálta az Álarcos Énekes randiverzióját

Egészen bizarr koncepció. A felek olyan vakrandikra mennek, ahol mindkét fél el van maszkírozva.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ők voltak a legelsők – 5 nő, aki megváltoztatta társadalmunkat

Napestig lehetne sorolni azokat a női alakokat, akik rendkívüli hatással voltak történelmünkre, társadalmunkra és gazdaságunkra. Alappillérei a feminizmusnak, s példaértékű hősei nők millióinak.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Három megszólaló, három történet – ezért szeretjük a Rosaliát (x)

Idén ünnepli 10. születésnapját Budapest kedvenc nyárköszöntő fesztiválja, a Rosalia. Ebből az alkalomból kérdeztünk meg három, a fesztivál életében fontos szereplőt. De vajon, mi a közös a SPAR Magyarország, a Gál Szőlőbirtok és a Varsányi Pincészet Rosaliához fűződő kapcsolatában? A beszélgetésekből kiderül.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk