Ugyanakkor azt már nem John Krasinski fogja rendezni és lehetséges, hogy spinoff lesz.


A hétvégén nyit a régóta tologatott Hang nélkül 2, az előzetes számok alapján pedig az újranyitás óta az egyik legerősebb nyitóhétvégét produkálhatja. Ez alapján borítékolható lenne már a harmadik rész, de John Krasinski most meg is erősítette ezt egy interjúban. Ahogy azt is, hogy Jeff Nichols veszi át a helyét, ami az írást és rendezést illeti.

Sőt Nichols már el is készült a folytatás forgatókönyvével. Ő egyévként olyan nagyon szeretett, de nem feltétlenül nagyon ismert filmek rendezője, mint az Éjféli látomás, a Mud, a Loving, vagy a Take Shelter. Utóbbi gyakorlatilag egy thriller egy emberrel a főszerepben, akit egy hatalmas katasztrófa látomása gyötri, úgyhogy elkezd bunkert építeni. De alapvetően a filmjeiben gyakori témája a család, szóval kiváló választásnak tűnik. Jelentések szerint a film 2023-ban már mozikba is kerülhet. Továbbá lehet, hogy új karakterekről fog szólni.


Friss

Videójáték lesz A galaxis őrzőiből

A játékot a Deus Ex mögött álló csapat fejlesztette.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Buffon visszatér oda, ahol kezdte

Következő klubja az a csapat lesz, ahol első profi mérkőzését játszotta, nem tervez továbbra se visszavonulni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Sándor Emese

Itt az ideje megbocsájtanod Skrillex bűneit: ezt hallgasd!

Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk