A Kőgazdag ázsiaiak mögött is álló rendező, Jon M. Chu már megkezdte a Disney-vel való tárgyalást a Oscar-jelölt mese feldolgozásáról.

A Hollywood Reporter információi szerint már az is kiderült, hogy a milliárdos bevételt termelő Aladdin producerpárosa, Dan Lin és Jonathan Eirich dolgozik majd a filmen, sőt már a produkció íróját is keresik – szóval szinte biztos, hogy elkészül a remake, bár arról, hogy pontosan hol landol majd – a mozikban, vagy a Disney Pluson – természetesen egyelőre még semmit lehet tudni. Úgy tűnik, Chu otthonra lelt a Disney-nél, hiszen ez rövid időn belül ez már a második projektje lesz, nemrég szállt be ugyanis a stúdióhoz tartozó Lucasfilm által rendezett Willow című sorozat munkálataiba.

A Lilo és Stitch Hawaiin játszódik, ahol a magányos kislány, Lilo barátságot köt a kutyaszerű űrlénnyel, Stitch-el. Bemutatóját követően, a 2002-es animációs film bevételi szempontból nem számított óriási sikernek, kereskedelmi szempontból viszont karakterei a legnépszerűbbek között vannak mai napig.


Friss

Szólóalbumot ad ki a Blur és a Gorillaz frontembere

Már meg is érkezett az első kislemez Damon Albarn új albumáról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Converse leporolta régi retrócipőit

CX kollekciójának új darabjai régi klasszikusok újragondolt verziói.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Miley Cyrus egy halom sztárral feldolgozta a Metallica klasszikusát

A feldolgozáson közreműködött Elton John, a Red Hot Chili Peppers dobosa, Chad Smith, WATT és Yo-Yo Mama mellett a Metallica basszusgitárosa, Robert Trujillo is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk