Élőszereplős feldolgozás készülhet a Lilo és Stitch-ből
A Kőgazdag ázsiaiak mögött is álló rendező, Jon M. Chu már megkezdte a Disney-vel való tárgyalást a Oscar-jelölt mese feldolgozásáról.

A Hollywood Reporter információi szerint már az is kiderült, hogy a milliárdos bevételt termelő Aladdin producerpárosa, Dan Lin és Jonathan Eirich dolgozik majd a filmen, sőt már a produkció íróját is keresik – szóval szinte biztos, hogy elkészül a remake, bár arról, hogy pontosan hol landol majd – a mozikban, vagy a Disney Pluson – természetesen egyelőre még semmit lehet tudni. Úgy tűnik, Chu otthonra lelt a Disney-nél, hiszen ez rövid időn belül ez már a második projektje lesz, nemrég szállt be ugyanis a stúdióhoz tartozó Lucasfilm által rendezett Willow című sorozat munkálataiba.

A Lilo és Stitch Hawaiin játszódik, ahol a magányos kislány, Lilo barátságot köt a kutyaszerű űrlénnyel, Stitch-el. Bemutatóját követően, a 2002-es animációs film bevételi szempontból nem számított óriási sikernek, kereskedelmi szempontból viszont karakterei a legnépszerűbbek között vannak mai napig.


A figyelmetekbe ajánljuk