Éjfél után 1 perccel születtek 2021 első újszülöttjei
A fővárosban egy kisfiú, vidéken pedig egy kislány.


A kisfiú, aki a Hunor Pál nevet kapta, éjfél után 1 perccel jött világra a budapesti Honvédkórházban, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban. Az intézmény tájékoztatása szerint a kisfiú 3350 grammal és 54 centiméterrel született – tudjuk meg az MTI beszámolójából. Hunor Pál császárral jött világra édesanyja első gyermekeként.

Vidéken az első gyermek Csóka Boglárka volt. Ő szintén éjfél után egy perccel született a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórházban. A kislány 3200 grammal és 52 centiméterrel, természetes úton jött a világra, a család második gyermeke. A kislány és 22 éves édesanyja is egészségesek és jól vannak.

A Semmelweis Egyetemen szintén egy kislány az év első újszülöttje. Zsófia Zoé egy óra után hét perccel jött világra a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Üllői úti részlegén 4000 grammos súllyal és 58 centiméterrel, természetes úton. A kislányt szülei karácsonyra várták. Zsófia Zoé a család első gyermeke, a baba születésénél jelen volt az édesapa is. Az édesanya és az újszülött is jól vannak.

A figyelmetekbe ajánljuk