A fővárosban egy kisfiú, vidéken pedig egy kislány.


A kisfiú, aki a Hunor Pál nevet kapta, éjfél után 1 perccel jött világra a budapesti Honvédkórházban, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban. Az intézmény tájékoztatása szerint a kisfiú 3350 grammal és 54 centiméterrel született – tudjuk meg az MTI beszámolójából. Hunor Pál császárral jött világra édesanyja első gyermekeként.

Vidéken az első gyermek Csóka Boglárka volt. Ő szintén éjfél után egy perccel született a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórházban. A kislány 3200 grammal és 52 centiméterrel, természetes úton jött a világra, a család második gyermeke. A kislány és 22 éves édesanyja is egészségesek és jól vannak.

A Semmelweis Egyetemen szintén egy kislány az év első újszülöttje. Zsófia Zoé egy óra után hét perccel jött világra a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Üllői úti részlegén 4000 grammos súllyal és 58 centiméterrel, természetes úton. A kislányt szülei karácsonyra várták. Zsófia Zoé a család első gyermeke, a baba születésénél jelen volt az édesapa is. Az édesanya és az újszülött is jól vannak.

Friss

A szakemberek kis dózisú nevetőgázzal kezelnék a depressziót

Egy amerikai vizsgálatban hatásosnak bizonyult a depresszió kezelésében a kisebb dózisokban adott nevetőgáz.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Netflix-sorozattal tér vissza a képernyőre Mike Myers

Mike Myers lesz a főszereplője a Netflix új vígjátéksorozatának, a The Pentaverate-nek, ám a neves komikus nem csak egy szerepet fog játszani.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Magyarországon forgat Emma Stone, Willem Dafoe és Mark Ruffalo

A magyarországi Origo Filmstúdióban forgatja legújabb filmjét a görög származású Jorgosz Lanthimosz. A Poor Things című rendezés főbb szerepeiben Emma Stone, Willen Dafoe, Mark Ruffalo és Ramy Youssef tűnik majd fel a vásznon.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk