Ahogy arról korábban már mi is beszámoltunk, Gothár Péter Hét kis véletlen című filmjének világpremierje a Varsói Nemzetközi Filmfesztiválon volt, melyet ebben az évben október 9. és 18. között tartottak. Most az is kiderült, hogy mikor nézhetik meg a magyar nézők a rendező filmjét.

A Megáll az idő rendezőjének új filmjét november 26-ától vetítik a magyar mozik. A rendhagyó vizuális és zenei világ teremtésére vállalkozó alkotás a mai Magyarországon játszódik, és egy pesti család életét mutatja be, visszatérve a múlt emlékeihez. Az alkotás főszereplői Rezes Judit, Mészáros Blanka, Mészáros Máté és Börcsök Olivér. Mellettük olyan nagyszerű színészeket láthatunk még majd a vásznon, mint Básti Juli, Bezerédy Zoltán, Börcsök Enikő és Znamenák István.

A film különlegessége, hogy Gothár Péter a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával tizenöt év után rendezett ismét mozifilmet. A film továbbá meghívást a november 6-14. között zajló Sevillai Filmfesztiválra.


Friss

Berecz Zsombor próbálhatta ki a világ első, hazai tervezésű okos vitorlásruháját

Tucatnyi nemzetközi textilkonferencia, két évnyi tervezés és fejlesztés, hónapokig tartó terméktesztelés és finomhangolás – így született meg a vitorlás közösség bevonásával a 878 professzionális vitorlásruházat, amely dupla innovációt rejt magában. Különleges tulajdonságokkal rendelkező, eddig szinte ismeretlen anyagból (grafén) készült a ruházat, másrészt a termékek olyan digitális megoldásokkal vannak felszerelve, melyre szintén nem volt példa a világ vitorlássportjában.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk