Az első igazi magyar horror egy különleges korban, különleges helyszínen játszódik, Bergendy Péter horrorfilmje, a Post Mortem – melynek világpremierjére október elején a Varsói Nemzetközi Filmfesztiválon volt került sor.


A lengyel fővárosban történt világpremiert követően Bergendy Péter horrorfilmjét most három újabb nemzetközi filmfesztiválra hívták meg. Bekerült a stílusosan Halloweenkor induló olasz Trieste Science+Fiction Festival és a San Sebastian Horror and Fantasy Festival, valamint a november 11-én kezdődő Málaga International Week of Fantastic Cinema versenyprogramjába is.

Hivatalos Sajtófotó

A rendező, akit 2019-ben Emmy-díjra jelölt Trezor című filmjéért, legújabb rendezésében a közönségbarát zsánerfilm számára keresett új utakat. A különleges hangulatú, a hazai filmekben ritka digitális látványelemeket is felhasználó magyar horrorfilmben olyan nagyszerű színészeket láthatunk a filmvásznon, mint Klem Viktor, Anger Zsolt, Schell Judit, Hámori Gabriella.

A Post Mortem az 1. világháború után, a spanyolnátha idején játszódik. Egy frissen leszerelt katona, Tomás a falvakat járja, és halottakról készíti el az utolsó fotójukat – a családjuk körében. A különleges hangulatú, a hazai filmekben ritka digitális látványelemeket is felhasználó film képeiért Nagy András, a vágásért Király István felel, a zene Pacsay Attila munkája.

Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk