debra

Jennifer Carpenter

Debra is benne lesz a Dexter új évadában

Visszatér a halálból az utolsó évadra. Nem ő lesz az egyetlen!


A számtalan vezetőírócserén átesett Dexter mondhatni dicstelenül távozott 2013-ban a képernyőkről egy olyan fináléval, amit a nézők rögtön ki is kiáltottak minden idők egyik legrosszabbjának. Most a Showtime úgy döntött, ad még egy esélyt a lezárásra a megkopott dicsfényű sorozatának, visszahívva eredeti vezetőíróját, Clyde Phillipst.

A korábbi finálé egyik nagy felháborodást kiváltó fejleménye Dexter testvérének, Debrának a meggyilkolása. Ezek alapján a legtöbben arra számítottak, hogy Jennifer Carpenter nem tér majd vissza a végső lezárásra. Ugyanakkor a csatorna bejelentette, hogy bizony visszatér a karaktere a halálból valamilyen formában. Akárcsak John Lithgow karaktere, aki szintén meghalt a sorozatban korábban.

A sztori 10 évvel a finálé eseményei után veszi majd fel a fonalat és zárja is le egyben Dexter történetét 10 epizódban, ha pedig tippelni kéne, a két halott karakter vagy visszaemlékezésekben lesznek láthatók, vagy látomásban. De persze lehet valami csavar is, ami semmissé teszi az előző finálét. Ősszel kiderül.

(Forrás: Consequence)


A figyelmetekbe ajánljuk