Ennyi évvel a legutóbbi előtt készült egy spinoff Kígyószemmel.


2009-ben készült az első élőszereplős G.I. Joe-film, a 2013-as G.I. Joe: Megtorlást viszont nem követték újabb folytatások. Egészen mostanáig, bár a Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek inkább amolyan spinoff-előzmény-reboot hibrid.

Az új film az egyik karakter eredetsztorijára fókuszál csak, akiről a legtöbb embernek valószínűleg annyi emlékei vannak, hogy ő volt a menő külsejű fekete ruhás nindzsa, akinek két kardja volt. Sőt pont ideális ennyit tudni róla, ugyanis megtudjuk a moziban majd, hogyan is lett belőle két kardos menő fekete ruhás nindzsa.

A címszerepet az a Henry Golding alakítja, akit a Kőgazdag ázsiaiak főszerepében ismerhettünk meg. A rendezői teendőket pedig Robert Schwentke látta el, aki képes olyan szórakoztató limonádéra, mint a Red, de olyan cikiségeket is képes csinálni, mint A beavatott-széria utolsó két filmje. Szóval eléggé kétesélyes, hogy milyen lesz. De az első előzetese ígéretes!


Friss

A Netflix megcsinálta az Álarcos Énekes randiverzióját

Egészen bizarr koncepció. A felek olyan vakrandikra mennek, ahol mindkét fél el van maszkírozva.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ők voltak a legelsők – 5 nő, aki megváltoztatta társadalmunkat

Napestig lehetne sorolni azokat a női alakokat, akik rendkívüli hatással voltak történelmünkre, társadalmunkra és gazdaságunkra. Alappillérei a feminizmusnak, s példaértékű hősei nők millióinak.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Három megszólaló, három történet – ezért szeretjük a Rosaliát (x)

Idén ünnepli 10. születésnapját Budapest kedvenc nyárköszöntő fesztiválja, a Rosalia. Ebből az alkalomból kérdeztünk meg három, a fesztivál életében fontos szereplőt. De vajon, mi a közös a SPAR Magyarország, a Gál Szőlőbirtok és a Varsányi Pincészet Rosaliához fűződő kapcsolatában? A beszélgetésekből kiderül.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk