Lin-Manuel Miranda sikerének hála kapunk egy filmes adaptációt egy másik színpadi darabjából.


Lin-Manuel Miranda a Hamilton című musicalszenzációval meghódította pár év alatt a világot kétszer is. Először a színpadi előadással, majd az arról készült felvételekkel, ami az egyik legtöbbet streamelt tartalom volt tavaly. Mivel abból nem szeretne filmes feldolgozást, ezért Hollywood elővette egy korábbi művét adaptációhoz.

Ez az In The Heights, ami amerikai kisbolt tulajáról szól, aki megörökölt némi vagyont és azon vacillál, hogy bezárja-e a boltját és a Dominikai Köztársaságba költözzön-e. A filmverziót Jon M. Chu, a Kőgazdag ázsiaiak rendezője készítette, Miranda pedig amellett, hogy szerepel a filmben, producere is a projektnek.

A járvány miatt tologatott filmet június 11-én láthatjuk majd a mozikban világszerte. Emellett az Egyesült Államokban az HBO Maxra, míg nálunk az HBO Gora felkerül premiernapon.


Friss

Egy vagyont spórolhatunk, ha elhagyjuk ezt a három szokást

Mindannyian álmodozunk luxusutakról, tengerentúli kirándulásról, vagy éppen egy saját otthonról, családról. Ehhez mind pénz kell, és a legtöbbünknek, de nem egyszer a jómódúbb embereknek is spórolni kell rá. A koronavírus-járvány okozta nehéz gazdasági helyzet miatt ez hatványozottan fontos, így az alábbiakban bemutatunk néhány olyan dolgot, amelyek mellőzésével nem kevés pénzt takaríthatunk meg.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk