deadpool
Emellett azt is elárulták, hogy nem fogják újracastingolni Chadwick Boseman karakterét a Fekete párduc 2-ben.


Hamarosan megérkezik a Disney+-ra a Marvel Cinematic Universe első olyan sorozata, ami direkt módon kapcsolódik a mozifilmekhez, nem csak ugyanabban a világban játszódik, ez a Skarlát boszorkányt és Víziót felvonultató WandaVision. Ennek kapcsán pedig a Marvel Studios elnökével, Kevin Feigével számtalan interjú készült a napokban és a sztárproducer több érdekes dolgot is elárult.

Amikor a 20th Century Foxot megvásárolta a Disney, félő volt, hogy mi lesz Deadpoollal, egyáltalán beilleszthető-e az erőszakos és csúnyán beszélő mókamester karakter az MCU egy fokkal komorabb, családbarátabb világába. A jó hír, hogy attól nem kell tartanunk, hogy a harmadik rész majd enyhébb korhatárbesorolást kapna majd az elődjeinél, Ryan Reynolds antihőse trágár marad.

Természetesen 18-as karikás film lesz, dolgozunk rajta, Ryan éppen a forgatókönyv készülését felügyeli. Idén már biztosan nem kezdjük el forgatni. Ryan nagyon elfoglalt, nagyon sikeres színész. De van egy rakás másik dolog, amit elkezdhetünk forgatni. Izgatottak vagyunk ugyanakkor, dolgozunk már a Deadpool 3-on.

A másik nagy kérdés a Marvel-filmek kapcsán, hogy mi lesz most a Fekete párduc folytatásával Chadwick Boseman tragikus halála után. Feige megerősítette, hogy nem fogják újracastingolni a színész karakterét.

A képregényekben és a filmekben is nagy szerepet kap Wakanda világa. Még rengeteg felfedezni való van különböző karakterek és szubkultúrák révén. Ez eredetileg is az elsődleges fókusza lett volna a folyatásnak. Nem fogjuk számítógépes trükkel helyettesíteni, vagy újracastingolni Chadwicket T'Challa szerepében. Ryan Coogler nagyon keményen dolgozik a forgatókönyvén.

(Forrás: io9)

A figyelmetekbe ajánljuk