Antonio Conte

Sokáig arról pletykáltak, hogy a Manchester United padjára ülhet le, a londoniak gyorsan lecsaptak rá.


Antonio Conte neve az utóbbi időkben egyre gyakrabban merült fel a Manchester United kispadja kapcsán, különösen a Liverpool elleni megalázó vereség után. A pletykák arról szóltak, hogy a következő 3 meccs fog dönteni Ole Gunnar Solksjaer jövőjéről. A Tottenham elleni 3 gólos győzelem valószínűleg meghosszabbította az egykori klasszis idejét az angol klub kispadján, bár ez még változhat a következő 2 meccs fényében.

Ezzel ellentéesen viszont megbecsételte a meccs Nuno Espirito Santo sorsát a Tottenham kispadján. A helyére pedig már be is jelentették Contét, aki így már biztos nem lesz egy darabig a United edzője. Nem tudni, hogy mennyire volt komoly a manchesteri érdeklődés iránta, ugyanakkor Espirito Santo menesztése kissé hirtelennek tűnik, szóval esélyes, hogy gyorsan lecsaptak a londoniak rá, mielőtt riválisuk elhalászta volna az orruk elől.

A Tottenham érdeklődése az olasz mester iránt ugyanis messze nem újkeletű, sőt nyáron ő volt az elsőszámú jelölt a vezetőedzői posztra. Portugál kollégáját pont azért nevezték ki, mert nem sikerült megállapodni Contéval. Miért gondolta meg magát nyár óta? Valószínűleg azért, mert akkor a klub nem tudta neki garantálni Harry Kane maradását, aki a Manchester Citybe vágyódott. Mostanra viszont biztos, hogy egy darabig még marad és rendelkezésére áll Conténak. Az eredmények pedig akár a hosszútávú maradásról is meggyőzhetik, ki tudja?


A figyelmetekbe ajánljuk