Váratlanul jött a bejelentés, az edzőnek az ambíciói nem egyeztek a klubéval.


Az Inter bizalmat szavazott a Juventus egykori sportigazgatójának és edzőjének, Beppe Marottanak és Antonio Contenak, hogy élesszék fel az évek óta státusza alatt teljesítő olasz csapatot. Két év munkának pedig meglett végre idén a gyümölcse, a milánói fekete-kékek ugyanis 10 év után újra olasz bajnokok lettek. Pár napja még úgy tűnt, hogy csodás jövő vár az Inter szurkolóira, de most váratlanul távozik posztjáról Conte, jelentette be a csapat vezetősége egy közleményben.

Fabrizio Romano sportújságíró információi szerint az edző nem volt hajlandó elfogadni azt, hogy a klub 80 milliós hiányát játékoseladásokból pótolják. Ő ugyanis erősítéseket szeretett volna a keretet illetően, hogy a Bajnokok Ligájában is ütőképesek legyenek.

Komoly anyagi gondok vannak egyébként a friss olasz bajnoknál, a járvány miatt ugyanis komoly tervezett bevételektől estek el a nézők távolmaradásával. Az utóbbi hónapokban már a játékosok fizetését is visszatartották. A szurkolók pedig nyomás alá helyezték a tulajdonost, hogy távozzon a klubtól. Szóval túl pozitív jövő nem vár valószínűleg rájuk. Utódjaként a Lazio edzőjét, Simeone Inzaghit pletykálják jelenleg.


Friss

Három megszólaló, három történet – ezért szeretjük a Rosaliát (x)

Idén ünnepli 10. születésnapját Budapest kedvenc nyárköszöntő fesztiválja, a Rosalia. Ebből az alkalomból kérdeztünk meg három, a fesztivál életében fontos szereplőt. De vajon, mi a közös a SPAR Magyarország, a Gál Szőlőbirtok és a Varsányi Pincészet Rosaliához fűződő kapcsolatában? A beszélgetésekből kiderül.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 fűszer, amik rendkívül egészségek

Rengeteg fűszert gyógyászati tulajdonságaik miatt használtak, mielőtt a gasztronómia meghatározó alappilléreivé váltak volna. A modern tudomány pedig bebizonyította, hogy közülük jó néhány valóban figyelemre méltó egészségügyi előnyökkel jár.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Wikimedia

Európa egyik leggyakoribb lepkefaja képes akár 14 ezer kilométert is megtenni

A bogáncslepke akár 12-14 ezer kilométert is megtesz Afrika és Európa között kedvező időjárási körülmények esetén. Ez pedig a leghosszabb vándorlási útvonal, amelyet egy rovar megtesz.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk