Évek óta szokás már, hogy a Youtube decemberben közzéteszi az adott év eseményeit összefoglaló Rewind című videóját. Mondhatnánk, hogy ez ebben az évben is így lesz, ám akkor bizony hazudnánk.


Ezekben a montázsvideókban általában az elmúlt év legnépszerűbb zenéire és videóra reflektál a világ legnépszerűbb videómegosztója. 2020-ban viszont úgy döntöttek, nem készítik el visszatekintést, amit hivatalos Twitter-oldalukon jelentettek be.

Twitter

A bejegyzésből kiderül, hogy a cég nem szeretne úgy tenni, mintha 2020 nem lenne teljesen más, mint az elmúlt évek. Hozzátették azonban, hogy még így is történtek jó dolgok a Youtube-on, ami leginkább a tartalomgyártóknak köszönhető, akik még ilyen nehéz időkben is törekedtek a szórakoztató, kreatív videók elkészítésére.

A dolog külön érdekessége, hogy kereken 10 évvel ezelőtt, pontosan 2010-ben tették közzé az első Rewind visszaemlékezést.

Friss

Harry és Meghan megállapodott a Netflix-szel, hogy még a sztorijuk előtt véget ér a The Crown

Harry sussexi herceg, valamint felesége Meghan sussexi hercegné nem rég aláírt a Netflix-szel egy szerződést, ami ahhoz vezetett, hogy rengeteg rajongójuk elfordult tőlük. A szerződés arról szólt, hogy a The Crown (A korona) című sorozatot még azelőtt befejezik a streaming-szolgáltatónál, hogy a történet elérne botrányokkal teli életükhöz.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk