Sokkal többet, mint az év elején. A törlések többségét nem emberek, hanem automatizált rendszer végezte el.
Április és június között a YouTube összesen 11,4 millió videót törölt az oldalról, ami a duplája annak, amit január és március között szedett le. A cég a járvány miatt kevesebb embert tudott alkalmazni arra, hogy egyenként ellenőrizze a feltöltött tartalmakat, ezért automatizált rendszerek révén szűrte a videókat. Ennek köszönhető a növekedés, az erre fejlesztett algoritmus egyedül 10,85 milliót törölt.

A 11,4 millió videóból 3,8 millió gyerekekre ártalmas, 3,2 millió spam vagy átverés, 1,7 millió szexuális tartalom, 1,2 millió erőszakos tartalom, 900 ezer pedig erőszakra buzdító tartalom volt. 382 ezer videót felhasználók jelentettek, 167 ezret a cég által megbízhatónak tartott egyének jelentettek, 2220-at civil szervezetek, 25-öt pedig kormányszervek. A törölt videók háromnegyede még azelőtt lekerült az oldalról, hogy 10-nél több megtekintést generált volna – számolt be róla a CNET.

Friss

Három táncos film, amit látni kell!

Ha minden jól alakul, nyáron akár már ismét bulizhatunk. Ehhez persze nem árt, ha időben elkezdjük újra begyakorolni egykor már jól bevált mozdulatainkat. Ha pedig megkopott emlékeinkből csak nehezen tudnánk visszaidézni, mikkel váltunk a táncparkett ördögeivé, nézzünk meg gyorsan pár táncos filmet, azok majd ellátnak minket elég ihlettel. Mutatunk is gyorsan hármat.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk