Ősszel jön a legendás Tony Hawk's Pro Skater 1 és 2 feldolgozása, a kultikussá vált játékzenéjéhez pedig hozzáadtak még 37 új számot. Egy videóban jelentették be, hogy mit fogunk még hallani a játékban trükközés közben.


A Tony Hawk's Pro Skater 1 és 2 feldolgozást kap, a remasterelt verzió pedig tartalmazni fogja az eredeti ikonikus játékzenéit is. Szóval újra felcsendülhetnek az eredeti játékban kedvelt Rage Against The Machine, Dead Kennedys, meg Bad Religion dalok is. Viszont lesznek újak is, egészen pontosan 37 dalt adtak még hozzá az eredeti playlistjéhez, derül ki egy bejelentő videóból.

NOISEY & Tony Hawk's Pro Skater Showcase Songs Off the Game's New Soundtrack | Remastered www.youtube.com

Az új dalok köztük találunk A Tribe Called Questet, Skeptát, Screaming Females-t, Viagra Boys-t, Sublime-ot, FIDLAR-t és Machine Gun Kelly-t is többek között. A bejelentő videóban négy dalt is meghallgathatunk élőben előadva, amik benne lesznek a játékban, de a videó végén kapunk egy teljes listát is az új dalokról. A játék egyébként szeptember 4-én érkezik a boltokba, Playstation 4-en, XBoxon, sőt, asztali számítógépen is játszható lesz.

Skepta - Shutdown www.youtube.com


Friss

Kiderült, mi okozza az északi fényt

Bár az északi fény a világ talán leglátványosabb természeti jelensége, kialakulásának okával eddig nem voltak teljesen tisztában a tudósok. Egy frissen közölt tanulmányban viszont úgy tűnik, sikerült leírni, hogy mitől alakulnak ki az északi égbolton megjelenő kék, zöld és lila hullámzások.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 06.14.

Hétfő reggel Jaoquin Phoenix gondolatait idézzük, aki a kitartás fontosságára hívja fel a figyelmünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Az igazi nyári frissítő – hideg gyümölcsleves recept

Ha még nem próbáltad, itt az ideje elkészítened ezt a bársonyos, hűsítő gyümölcslevest!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk