clifford a nagy piros kutya
Élőszereplős feldolgozás készült a kedvelt rajzfilmsorozatból, az első kedvcsinálóból az is kiderül, hogyan néz ki a CGI címszereplő.


Norman Bridwell Clifford, a nagy piros kutya című mesekönyvszériája és a belőlük készült rajzfilmsorozatok is hatalmas sikert arattak, Hollywood most egy élőszereplős mozifilmmel is megpróbálkozik. A nagyjátékfilmverziót Walt Becker rendezte, aki eddig főleg vígjátékokon dolgozott, például a Buliszervízt, a Vén csontokat és a Faterok motoront is neki köszönhetjük.

Most megérkezett az első rövid kedvcsináló, amiben az alkotók leleplezték, hogyan is fog kinézni az a nagy vörös eb a filmben. A rövid válasz, hogy úgy, mint egy hiperrealisztikus animált kutya, ami fakó bordó. Hosszabb válasz pedig az, hogy olyan, mint egy hiperrealisztikus animált kutya, ami úgy néz ki, mintha bársonyból lenne a bundája.

Főszerepben pedig a címszereplő vörös állatt mellett Darby Campet láthatjuk, aki Reese Witherspoon lányát játssza a Hatalmas kis hazugságokban, aki ajándékba kap a sztori szerint egy piros kiskutyát.Rövid időn belül rájön, hogy kedvencének növekedési rendellenessége van, ami miatt akkora nő, mint egy ház. A Jack Whitehall brit komikus által játszott nagybátyjával próbálják megóvni hatalmas kisállatukat egy gonosz genetikai cégtől, ami pénzzé tenné a csodalényt.

A film eredetileg novemberben került volna a mozikba, de a koronavírus-járvány okozta helyzet miatt ez dugába dőlt, a tervek szerint jövő novemberben érkezik. Mi a magunk részéről egy olyan verziót szeretnénk, amiben a forgatáson használt Crocs-papucs szerű bábra még nem animálták rá a kutyát, mert nagyon mókásan néz ki.

A figyelmetekbe ajánljuk