A savanyú dolgok fogyasztása kiváló nyugtató technika pánikroham esetén.Nagy sikert arat TikTokon április óta egy videó, amiben valaki azt ajánlja pánikbetegeknek, hogy a rohamaik közben harapjanak citromba, az ugyanis segít megállítani azokat. Mint kiderült, ez a tipp abszolút nem hülyeség. Terápiákon szokták is ajánlani kezelési módszerként. Egy pánikroham során ugyanis segít, ha a szervezetünket visszarántjuk valamivel hirtelen a valóságba, koncentrációnkat elterelve a pánikról, szép lassan megszüntetve azt.

@betch

using lemons to stop panic attacks @ericbzink #fyp

♬ original sound - betch

Erre pedig tökéletes egy citrom, ami elég savanyú ahhoz, hogy azonnal kirántson a tehetetlen pánik érzetéből egy pillanatra. Természetesen fontos, hogy aki pánikrohamokkal küzd, az forduljon orvoshoz és ez nem helyettesíti a gyógyszeres kezelést. Szimplán ha rohamunk van, akkor akár savanyúcukorral kezelni tudjuk, hogy gyorsabban elmúljon. A hétköznapokban viszont jól jöhet a mély levegők belélegzése mellé.

(Forrás: Mel Magazine)

Friss

Szólóalbumot ad ki a Blur és a Gorillaz frontembere

Már meg is érkezett az első kislemez Damon Albarn új albumáról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Converse leporolta régi retrócipőit

CX kollekciójának új darabjai régi klasszikusok újragondolt verziói.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Miley Cyrus egy halom sztárral feldolgozta a Metallica klasszikusát

A feldolgozáson közreműködött Elton John, a Red Hot Chili Peppers dobosa, Chad Smith, WATT és Yo-Yo Mama mellett a Metallica basszusgitárosa, Robert Trujillo is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk