
Mikor takarítottad ki utoljára a kamrádat? Lehet, hogy itt az ideje egy leltárfrissítésnek. Fogadjunk, hogy sok olyan termék van benne, ami már nem jó, vagy lejárt a szavatossága.

Hozzd ki a legtöbbet a sütőtökből idén ősszel – pürésítve és mascarponéval és parmezánnal selymes, ízletes tésztaszószt készíthetünk.

Az élelmiszerárak az egekben, nem véletlen, hogy egyre több ételt igyekszünk otthon előállítani. A tészta is ilyen, ráadásul a csomagolt tészták sokszor unalmasak is, mindennapos igáslovak az étkezéseknél. De hogy érdemes nekiállni?
október 05., 2022 ● Hamu és Gyémánt
Otthon készítenél tésztát? Itt van hozzá a tökéletes videó!
Hamu és Gyémánt
augusztus 20., 2022 ● Hamu és Gyémánt
Spenótból tészta? Pár perc alatt te is elkészítheted!
Hamu és Gyémánt

Kérdezz meg egy tapasztalt utazót a legemlékezetesebb élményeiről, és valószínűleg nem kevés történetet fog hallani a világ különböző részein megkóstolt hihetetlen ételekről, vagy mégsem?

Vegetáriánusok előnyben, a húsimádók pedig már lehet, hogy elkattintottak, viszont ez a rakott tészta tökéletes választás. Ha gyorsan akarsz elkészíteni valami finom és tartalmas ételt akkor ez a recept neked szól. Első hallásra talán furcsa lehet a gomba az olívabogyóval, de az ízek magukért…
február 15., 2022 ● Kovács Rebeka
Gyorsan, könnyen, finomat: Olívás, gombás rakott tészta
Kovács Rebeka

Az otthonfőzés fogalma sokunk számára bonyodalmat jelent, és megriadunk tőle már az első kanyarban. Holott tudatos tervezéssel és egy jól átgondolt heti menüvel egy hétre előre bebiztosíthatjuk a gyorsan és könnyedén elkészülő ebédünket a rohanós, meetingekkel teli napirendünkbe.
február 15., 2022 ● Hamu és Gyémánt
Időspóroló gasztrotippek a home office ebédekhez
Hamu és Gyémánt

Az amerikai sajtos tésztának, a mac and cheese-nek többféle változata ismert, van aki sörrel, baconnel, kolbásszal készíti. De mégis milyen az alaprecept? Mutatjuk!
február 15., 2022 ● Kovács Rebeka
Egyszerű és finom: próbáld ki a mac and cheese-t te is!
Kovács Rebeka
február 15., 2022 ● Hamu és Gyémánt
Otthon készült orzo tészta borsóval, mentával és parmezánnal
Hamu és Gyémánt

Akárki otthonába varázsolhatja a tradicionális, nápolyi pizzériák hajszélvékonyra nyújtott, ropogós tésztáit, egyetlen dologra van szükség hozzájuk: türelemre. Olasz pizzatésztát gyártani ugyanis egyáltalán nem bonyolult, sőt kifejezetten egyszerű, a folyamat azonban viszonylag sokáig tart. A…