Szikrázó meleg napsütés, langyos víz a medencében, ropogó tűz a grillhúsok alatt, fenséges illatok, egymáshoz koccanó kristálypoharak legkedvesebb barátaink, családtagjaink kezében – valahogy ilyennek képzeljük el az ideális kerti partit, igaz? Az idilli kép azonban gyorsan összeomlik, amikor rájövünk, hogy bizony, a hűtőből alig negyed órája kivett pezsgő kint maradt a napon és máris ihatatlanul langyossá melegedett.Hűtő a Rolls Royce-tól

Erre a problémára nyújt megoldást a Rolls-Royce legújabb terméke: nem, nem egy autó, hanem egy csilli-villi champagne-hűtő! Autóárban, természetesen. A ránézésre minden különösebb extravaganciát nélkülöző termék a luxusautó belső kialakításához felhasznált anyagok ötvözetéből készült, két pezsgő, négy pohár és egy kis snack hűthető benne egyidejűleg. Első pillantásra egy sima aktatáska, amely pár gombnyomással elegáns szervírozó asztalkává varázsolható – ezt egy vendég sem hagyja majd szó nélkül.

14 millió forintért minden bizonnyal egy igazán trendi és egyedi champagne-hűtővel kápráztathatjuk el a kerti parti vendégseregét.

Rolls-Royce Motor Cars - Champagne láda

Friss

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Youtube/Sarah Lee

Világrekordot jelentő összegért kelt el egy pásztorkutya

Egy jó pásztorkutya aranyat ér.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Tippek, hogy megküzdj a rád nehezedő nyomással

Nyomás alatt nehezebben teljesítünk, de néhány technika segíthet abban, hogy feloldódjunk.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk