Céline Dion

A kettő közt a különbség, hogy az egyikhez hozzájárul az énekesnő, míg a másikhoz semmilyen formában sem.


Készülni fog Céline Dionról egy életrajzi film, ami technikailag nem is Céline Dionról szól. Furán hangzik? Az is, de elmagyarázzuk. Az Aline egy kanadai énekesnőről, Aline Dieu-ről szól életének különböző szakaszaiban és gyakorlatilag Céline Dionról szól. Na de akkor miért nem úgy hívják a főhőst? Igen egyszerű az oka, az énekesnő nem adott engedélyt a filmre, ezért ezzel a bizarr csellel próbálják kijátszani a dolgot.

Gyakorlatilag olyan, mintha készülne egy film, aminek a főszereplője egy amerikai filmsztár, akit Patt Brittnek hívnak. Jóformán a filmek négy csíkos Adibas cipője lesz ez. Viszont ennek hírére az énekesnő úgy döntött, hogy szeretne egy saját filmet is, amit úgy jelentettek be, mint a definitív róla, finoman odaszúrva a másik alkotásnak, hogy az bizony a kamu verziója lesz az életének.

Az egyelőre cím nélküli alkotás viszont dokumentumfilm lesz, nem játékfilm, cserébe Céline Dion maximálisan részt vesz a munkálataiban. Továbbá bónuszként a film főszereplőjét valóban Céline Dionnak fogják hívni. A rendezést Irene Taylor Brodsky vállalta el, akit Oscarra jelöltek a The Final Inch-ért, továbbá ő készítette a Slenderman: Az internet réme életre kel című dokumentumfilmet is.

(Forrás: A.V. Club)


A figyelmetekbe ajánljuk