céline dion

Céline Dion 3 év után újra nyilvános eseményen jelent meg

Céline Dion súlyos egészségügyi állapota miatt már lassan négy éve nem szerepelt a nyilvánosság előtt.

Az 55 éves Céline Diontavaly decemberben jelentette be, hogy egy ritka neurológiai betegséget diagnosztizáltak nála, a Stiff-Person-szindrómát, amely gyengítő és néha egészen erőszakos izomgörcsöket okoz. A Stiff Person Syndrome Foundation szerint a görcsök elég erősek lehetnek ahhoz is, hogy akár csontot is törjenek – kezdi a Vanity Fair.

Sajnos a görcsök a mindennapi életem minden aspektusára hatással vannak, néha nehézségeket okoznak a járásom során, és nem teszik lehetővé, hogy úgy használjam a hangszálaimat az énekléshez, ahogyan azt megszoktam. Egy nagyszerű orvoscsoport dolgozik mellettem, hogy segítsen a gyógyulásomban, illetve a drága gyermekeim, akik támogatnak és reményt adnak nekem. Keményen dolgozom a támogató gyógytornászommal minden nap, hogy visszanyerjem az erőmet és az előadói képességemet, de be kell vallanom, hogy ez egy küzdelem volt

– nyilatkozta tavaly az énekesnő, majd bejelentette, hogy a 2023-as tavaszi európai turnéját 2024-re halasztja.

A bejelentésen kívül azonban évek óta nem lehetett hallani róla, és semmilyen nyilvános eseményen nem mutatkozott.

Egy ismeretlen forrás viszont elárulta, hogy Dion keményen dolgozik azon, hogy elég erős legyen ahhoz, hogy újra felléphessen.

Szívszorító, hogy le kellett mondania a turnézást, de a mindennapi életét megzavaró betegség miatt sok problémával küzd. Mindent megtesz, amit csak tud, orvosokkal dolgozik, mert szeretne fellépni. Egyáltalán nem adta fel. Reméli, hogy a betegséggel kapcsolatos összes problémáját kézben tudja tartani, hogy újra énekelhessen

− mondták.

Az énekesnő azonban pár nappal ezelőtt egy Las Vegas-i hokimeccsre látogatott el három fiával, a 22 éves René-Charlesszal és a 13 éves ikrekkel, Eddyvel és Nelsonnal. A fiúk édesapja, Dion férje, René Angélil 2016-ban hunyt el.

A fiaim és én nagyon jól éreztük magunkat a Montreal Canadiensnél a Vegas Golden Knights elleni hokimeccsük után Las Vegasban hétfő este. Nagyon jól játszottak, micsoda meccs volt!

– olvasható a bejegyzésben.


A figyelmetekbe ajánljuk